Collageen zorgt voor een stralende en gezonde huid. Naarmate je ouder wordt, neemt in de huid de productie van collageen af. Een slappe huid, rimpels en een grauwe teint zijn het gevolg. Een blik in de spiegel vertelt je dat die tijd is aangebroken. Je hebt een slappere huid dan je eigenlijk wilt en je rimpels worden ook steeds zichtbaarder. Daar baal je van.

Het liefst wil je gewoon weer:

  • Minder rimpels
  • Een frisse en gezonde huid
  • Een mooie huid
  • Een egale huid

Wij kunnen je daarbij helpen, huidverjonging is ons specialisme

Wist je bijvoorbeeld dat wij 1 van de slechts 19 beautysalons in Nederland zijn die met !QMS medicosmetics mogen werken? !QMS is een revolutionaire manier van anti-aging waarbij de huid zonder injecties wordt opgevuld met collageen.

Een van onze !QMS specialisten doet graag een gratis huidanalyse bij je om samen te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Naast onze !QMS behandelingen voor huidverjonging kun je bij ons ook terecht voor de behandeling van andere huidproblemen.

null

Afspraak maken

Voor jouw body behandeling

Online reserveren

Reserveer online jouw body behandeling. Vul onderstaand formulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.Gewenste datum & Tijd

Vragen en/of opmerkingenWij nemen binnen 1 werkdag contact met je op, om de afspraak te bevestigen.

Telefonisch afspraak maken

Om een afspraak te maken voor jouw body behandeling kun je tijdens onze openingstijden telefonisch contact met ons opnemen.

Je kunt ons bereiken via:

Nummer Beautysalon: 0168 – 852098
Mobiel nummer: 06 – 420 800 52