Ga voor blijvende ontharing

Telefoon! Of je lastminute mee wilt naar het strand. Even twijfel je, je strijkt over je benen en die zijn: glad! Heerlijk wat een luxe, geen gedoe meer met scheermesjes en wondjes. Sinds je laserbehandeling zijn jouw benen namelijk altijd glad! Beach, here I come!

Definitief ontharen, nooit meer last van ongewenste haargroei

Haren op je hoofd? Heerlijk, hoe meer hoe beter! Haartjes op andere plekken kan echter vervelend zijn. De manier om van deze ongewenste haargroei af te komen is te kiezen voor definitief ontharen met de diodelaser. De diodelaser is niet zomaar een laser, deze laser levert al 30 jaar goed werk! En, ook niet onbelangrijk, door zijn gekoelde behandelkop is de diodelaser beter voor je huid dan andere lasers.

Tijdens een laserbehandeling geeft de behandelkop een lichtstraal af die wordt geabsorbeerd door het pigment in je haarzakje. Deze absorptie zorgt voor warmteontwikkeling. De warmte bereikt ook je haarzakje, de temperatuur in je haarzakje kan zelfs oplopen tot 74 graden. Door deze warmte sterft het haarzakje af en kan het geen nieuwe haren meer produceren. Het resultaat: gladde benen voor jou!

Gratis huidanalyse

Ontdek hoeveel baat jij hebt bij een !QMS zuurstofbehandeling met de gratis huidanalyse. Vul onderstaand formulier in en vraag ‘m aan!5 voordelen van definitief ontharen met de diodelaser

  • Blijvend haargroei verminderen met 90%
  • Vrijwel alle lichaamsdelen mogen worden behandeld
  • Minder kans op huidbeschadiging door de gekoelde scanner
  • Geen fel flitslicht voor je ogen tijdens de behandeling
  • Al 30 jaar bewezen effectieve behandelingen

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

De groeicyclus van het haar bestaat uit verschillende fases: de groeifase, de regressieve fase en de rustfase. Voor een optimaal resultaat moet je haar in de groeifase met laserlicht worden behandeld. De normale tijdsduur van een laserbehandeling is 3 tot 7 behandelingssessies met een tussenpauze van 4 tot 8 weken.

Definitief ontharen Trends&Lifestyle

Definitief laser ontharen en jij

Een laserbehandeling met de diodelaser werkt het best bij mensen met een lichte huid en donkere haren. Het kan dus zijn dat jij door je haarkleur minder geschikt bent voor een laserbehandeling. Onze intakes zijn daarom gratis en geheel vrijblijvend! Wanneer blijkt dat een laserbehandeling voor jou niet de passende methode is, helpen wij jou bij het zoeken naar een alternatief.

Wil jij alle voordelen van definitief ontharen met de diodelaser ervaren?

Boek dan een behandeling bij beautysalon Trends&Lifestyle.

Kosten

Laserbehandelingen worden in veel gevallen vergoed door zorgverzekeraars, mits de behandeling wordt uitgevoerd door een geregistreerde huidtherapeut. Bij beautysalon Trends&Lifestyle werken we alleen maar met geregistreerde specialisten! Jouw laserbehandeling wordt dus hoogstwaarschijnlijk vergoed door je zorgverzekeraar.

Afspraak maken voor laserbehandeling