Gezond eten en trainen, dat zou het toch moeten doen? Want jij wilt er gezond en fit uitzien. Een strak lichaam hoort daarbij. Maar soms heb je van die plekken op je lijf waar dat gewoon niet lukt: je buikje na twee kinderen, de cellulite op je benen en de flapjes bij je armen. Heel irritant, want wat je ook probeert, je krijgt het niet weggepoetst! En liposuctie en andere plastische chirurgie? Dat vind je maar niks!

Wij begeleiden jou naar dat strakke lichaam

En dat zonder snijden of andere ingrepen. Wij geven jou dat strakke lichaam op een natuurlijke manier, bijvoorbeeld door mesotherapie, bindweefselmassage of cryotherapie.

Gratis huidanalyse aanvragenMet deze natuurlijke manier van lichaamsversteviging heb jij straks:

  • Een mooi en strak silhouet
  • Minder cellulite
  • Een strakke huid op de probleemgebieden
  • Huidverjonging voor je hele lichaam
  • Geen vetophopingen meer

Lichaamsverstevigende behandelingen

Bij Trends&Lifestyle bieden we jou de volgende lichaamsverstevigende behandelingen:

Cryotherapie

Een strakke huid met de hulp van kou. Jouw huid krijgt zijn natuurlijke spankracht weer terug en dat geeft je die heerlijk strakke dijen!

Lees meer

Mesotherapie

Bij een mesotherapiebehandeling wordt er een lipolyse-injectie direct in het vetweefsel gespoten. Lipolyse is een volkomen natuurlijke techniek en niet schadelijk voor je gezondheid!

Lees meer

Bindweefselmassage

Een strakke huid met de hulp van kou. Jouw huid krijgt zijn natuurlijke spankracht weer terug en dat geeft je die heerlijk strakke dijen!

Lees meer

Welke behandeling is voor jou geschikt? 

Elk lichaam is uniek, daarom adviseren wij je graag welke behandeling het meest effectief is voor jouw lichaam. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Vraag een gratis intake aan voor advies op maat.

Gratis intake boeken