PCA Retinol Peeling

Oogt je huid dof en heb je last van oneffenheden? Bij Trends&Lifestyle kun je terecht  voor de  6% Pure Retinol Peeling van PCA. De behandeling bestaat uit 3 X een Retinol Peeling behandeling in de salon en daarnaast krijgt u een Intensive Brightening Treatment mee voor thuis. Na de derde sessie bent u verzekerd van een fris jonger ogende en meer egale huid!

De meest geschikte kandidaten voor deze actieve 
retinol behandeling zijn mensen met een normale huid 
en een goede weerstand. 6% Pure Retinol Peel geeft dramatische en snelle huidverjonging. Dankzij aanvullende antioxidanten wordt de huid beschermd tegen beschadiging door vrije radicalen. De huid wordt zichtbaar gladder, helderder en gelijkmatiger.

Wat is Retinol en wat zit er in de Peeling:

De PCA Skin Retinol Peeling 6% bestaat uit 6% retinol gecombineerd met anti-oxidanten uit onder andere Calendula, Olijf, Silybum Marianum en tocopherol. Retinol is een vitamine A en dit stofje kan wonderen voor de huid doen en het helpt om rimpels tegen te gaan en reeds zichtbare rimpels te vervagen.

Voor wie is de PCA 6% Pure Retinol Peeling geschikt:

De peeling is voornamelijk geschikt voor de huid die last heeft van pigmentatie, een rokershuid of een zonbeschadigde huid. De peeling helpt ook mooi om rimpeltjes te verzachten en bij het vervagen van acne littekens.

De behandeling

De behandeling is comfortabel en kan hooguit wat prikkerig aanvoelen. Op wat roodheid na zal je verder weinig last hebben van bijwerkingen en herstelt de huid zich doorgaans snel zonder irritatie. Na een paar dagen kan je wel wat last krijgen van vervelling, dit betekent dat de celdeling in gang is gezet met een nieuwe en gladdere huid als resultaat.

De Brightening Treatment

De Brightening Treatment voor thuis is een retinol product voor de nacht die helpt om de huid verder te verstrakken en kleurverschillen te verbeteren. Daarnaast werkt het meteen als een mooie anti aging crème.

Het resultaat

Door de combinatie van de peelings en de Brightening Treatment voor thuisgebruik zal de kleur van de huid aanzienlijk verhelderen en verstrakken. Ook voor wie last heeft van een droge huid is deze peeling erg aan te raden vanwege het hydraterende karakter. Het algehele resultaat is een stralend gezonde en gladde huid met meer volume en een verbeterde huidskleur. Door de aanvullende antioxidanten wordt de huid tevens beschermd tegen beschadiging door vrije radicalen.

Waar moet ik rekening mee houden:

Wij adviseren om SPF-producten te gebruiken en blootstelling aan de zon minimaal 1 week voor en 1 week na de behandeling te vermijden, dit om verkleuring van de huid tegen te gaan. Daarnaast mag je een week voor de behandeling geen andere retinol producten gebruiken.

Met PCA Retinol Peeling:

  1. Huidverjonging op celniveau

  2. Vermindering van pigmentstoornissen

  3. Verbeterde weerstand van de huid

Gratis Intake voor jouw PCA behandeling

Ontdek hoeveel baat jij hebt met PCA Skin. Vraag gratis een intake aan met onderstaand formulier, het verplicht jou tot niks!
(We gebruiken je telefoonnummer alleen om je te bellen voor het maken van een afspraak)

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Voor een optimaal resultaat raden wij een behandeling van 3 sessies aan in combinatie met de Brightening Treatment voor thuis.

AFSPRAAK MAKEN

Voor jouw PCA behandeling

Gebruik onderstaand formulier om een afspraak reservering te versturen. Je kunt natuurlijk ook bellen voor afspraak op telefoonnummer: 0168 – 852 098Gewenste datum & Tijd

Vragen en/of opmerkingenWij nemen binnen 1 werkdag contact met je op, om de afspraak te bevestigen.