Nieuw: Quanis dermafiller behandeling

Inbrengen van hyaluronzuur met innovatieve pads? Dat kan nu met de nieuwste Quanis dermafiller behandeling. Deze gloednieuwe behandeling is een uniek behandelconcept om de ouder wordende huid er weer fris en stralend uit te laten zien. De vochtbalans wordt succesvol hersteld waardoor fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld. De behandeling brengt ook de elasticiteit terug in de huid.

Hoe werkt het?

Quanis dermafiller is opgebouwd uit micro naaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. De grootte van de gekristalliseerde hyaluronzuur micro naaldjes is 200 of 300 micron, wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. De Quanis Dermafiller Bevat oplosbare micro naaldjes opgebouwd uit hyaluronzuur kristallen. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking. Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht voelt u een zeer licht prikkelende sensatie doordat de micro naaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

 

Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Onze micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en bevat geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren.

Gratis intake voor jouw Quanis Dermafiller behandeling

Ontdek hoeveel baat jij hebt met bij een Quanis Dermafiller behandeling. Vraag onze gratis intake aan met onderstaand formulier, het verplicht jou tot niks
(We gebruiken je telefoonnummer alleen om je te bellen voor het maken van een afspraak)

Voedsel en Acne

DE BEHANDELING

De eerste behandeling wordt bij ons in de salon uitgevoerd door de schoonheidsspecialiste waarna je een set mee naar huis krijgt om de behandeling voort te zetten. Tijdens de behandeling in de salon wordt de huid goed gereinigd. Na de reiniging wordt de Quanis Dermafiller behandeling gestart. De gelsheets blijven vervolgens 20-25 minuten zitten op het te behandelen gebied waarna we het afspoelen met water.

Na de behandeling

Om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken adviseren wij om Quanis Dermafiller minimaal 1 keer door een professioneel huidtherapeut toe te laten passen. Na deze behandeling kunt u het resultaat wekelijks onderhouden met Quanis Dermafiller Home.

Prijs vanaf: €42,50

Voedsel en Acne

WAT JE ZELF TEGEN PIGMENTVLEKKEN KUNT DOEN

Pigmentvlekken ontstaan voor het grootste gedeelte door blootstelling aan de zon. En ook al zijn deze bruine vlekjes op je huid ongevaarlijk, het geeft wel aan dat je te lang in de zon bent geweest.

Om nieuwe pigmentvlekken te voorkomen,

is het daarom goed om intensief zonnen zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast kun je het beste, zowel in de zomer als in de winter, je huid insmeren met een uv-beschermer met factor 50.

DE 5 VOORDELEN VAN ONZE QUANIS DERMAFILLER BEHANDELING

  • Herstel van de vochtbalans
  • Fijne rimpels worden opgevuld
  • Geeft de huid zijn elasticiteit terug
  • Bevat alleen natuurlijke stoffen
  • Niet getest op dieren

DE 5 VOORDELEN VAN ONZE PIGMENTVLEKKEN BEHANDELING

  • Egalere
  • Vermindert vlekkerigheid
  • Geeft een frisse uitstraling
  • Geeft een egale teint
  • Gladdere, gelijkmatige huid

Veelgestelde vragen over Quanis Dermafiller

Voor wie is deze behandeling?

Voor iedereen tussen de 25 en 50 jaar. Deze behandeling kan de hele zomer door worden ondergaan en beschadigt de huid niet.

Heb ik een down time?

Nee u heeft geen last van downtime. U kunt hooguit lichte roodheid ervaren direct na de behandeling maar dit trekt binnen een paar uur vanzelf weer weg.

Hoelang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling ligt aan de zones die u wilt laten behandelen. Doorgaans duurt alleen een gezichtsbehandeling circa 30 minuten.

QUANIS DERMAFILLER EN JIJ!

Wil jij alle voordelen van onze Quanis Dermafiller behandeling ervaren?

Boek dan jouw behandeling bij beautysalon Trends&Lifestyle

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de grootte van het te behandelen gebied. Gemiddeld heb je 2-4 behandelingen nodig om weer een egale en stralende huid te hebben.

Na de behandeling

Het kan gebeuren dat het behandelde gebied in eerste instantie iets verergert, je huid kan extra gevoelig en rood zijn, gezwollen of soms zelfs wat branderig aanvoelen. Dit verdwijnt binnen 1 tot 2 dagen. Direct na de behandeling kun je gewoon weer je dagelijkse dingen gaan doen, wel moet je er rekening mee houden dat de behandelde huis nog heel gevoelig is. Ga daarom de eerste 4 weken niet in de zon zitten en smeer je goed in met een zonnebrandcrème met een hoge SPF.

PIGMENTVLEKKEN EN JIJ!

Gezond, fit en fris! Zo zie zie jij er weer uit na een couperose behandeling. Dag roodheid, adertjes en spinnetjes, hallo stralende en egale huid!

Wil jij alle voordelen van onze Quanis Dermafiller behandeling ervaren?

Boek dan jouw behandeling bij beautysalon Trends&Lifestyle

AFSPRAAK MAKEN

Voor jouw Quanis Dermafiller behandeling

Gebruik onderstaand formulier om een afspraak reservering te versturen. Je kunt natuurlijk ook bellen voor afspraak op telefoonnummer: 0168 – 852 098Gewenste datum & Tijd

Vragen en/of opmerkingenWij nemen binnen 1 werkdag contact met je op, om de afspraak te bevestigen.