Veel van onze klanten hebben de vraag: `Wat is het juiste behandelprogramma voor het lichaam?`. Veel mensen zijn begonnen met een nieuw dieet, hebben een abonnement genomen op de sportschool of willen de draad weer oppakken met een gezonde leefstijl. Je wilt uiteindelijk deze zomer weer stralend op het strand liggen. Gelukkig hebben we nog even tijd om ons lichaam te trainen, want ‘Bikini bodies are made in winter’, en het is echt zo!
 
Bij Trends&Lifestyle bieden we een gevarieerd aanbod in lichaamsverbeterende behandelingen. Zo hebben we:

* Lipocel

* Cryotherapie

* Bindweefselmassage

* Cupping massage

* Pollogen legend
 
Afgestemd op jouw indicatie en doelstelling zal onze specialist tijdens een vrijblijvende kennismaking een persoonlijk behandelprogramma opstellen. Iedere behandeling en iedere huid is verschillend, daarom is het zo belangrijk om eerst op intake te komen zodat ons team kan adviseren welke behandeling of welke combinatie van behandelingen het beste resultaat zal geven. We geven een korte uitleg per behandeling om je meer inzicht te geven in ons aanbod.
 
* Lipocel

Wil jij je lichaamscontouren op een veilige manier verbeteren?

Bij een mesotherapiebehandling wordt er een lipolyse-injectie direct in het vetweefsel gespoten. Onderhuidse cellen worden gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. De behandeling zelf wordt als intensief ervaren en wordt ingezet voor verstrakking, versteviging, het verminderen van cellulite en het aanpakken van kleine ophopingen. Het is belangrijk om een gezonde levensstijl te hanteren en voldoende te sporten naast de behandelingen. Eventueel kan de behandeling aangevuld worden met cupping voor extra versteviging en het aanpakken van cellulite. Voor een optimaal resultaat heb je doorgaans 2-4

behandelingen nodig waarna je 1-2 per jaar een onderhoudsbehandeling blijft ondergaan.

* Cryotherapie

Last van probleemzones die je niet weg krijgt met sporten of diëten?

De cryotherapie behandeling pakt gedurende 2-5 minuten probleemzones aan. Tijdens de behandeling wordt door verkoeling de huid strakker, de microcirculatie en stofwisseling gestimuleerd, de collageen aanmaak gestimuleerd, het lichaam te ontgift.

De behandeling is veilig, kent geen downtime en is pijnloos. Doorgaans zijn er 6-10-15 behandelingen in een kuurverband.

* Bindweefselmassage

Last van cellulite en verklevingen?

Om cellulite en verklevingen aan te pakken is de bindweefselmassage een mooie behandeling. De huiddoorbloeding wordt gestimuleerd, werkt op de verjonging van de huidstructuur en reduceert blokkades. Een verbeterde huiddoorbloeding zorgt ervoor dat de huid in betere staat is om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen onder andere verklevingen ontstaan. De celwanden zijn dan bijna niet in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

* Cupping massage

Een mooie aanvulling op de bindweefselmassage is de cupping massage. De siliconen cups worden op de huid geplaatst, gifstoffen vanuit het dieper gelegen bindweefsel wordt zo naar de oppervlakte gehaald. Doordat de cups vacuüm zuigen op de huid wordt de huid gestimuleerd en raakt het beter doorbloed. Daarnaast helpt de cupping massage ook om opgeslagen vet en verklevingen los te maken. Cupping massages kunnen wat pijnlijk zijn maar het je hebt doorgaans na een serie van 10 behandelingen al prachtig resultaat. Na een kuur waarbij je bij voorkeur 2 keer per week voor een behandeling komt kun je het resultaat met een maandelijkse behandeling bijhouden.

* Pollogen Legend

Op zoek naar verstrakking en versteviging van je huid en body?

Deze behandeling maakt gebruik van radiofrequentie in combinatie met magnetische pulsen. De radiofrequentie geeft de huid een liftend effect en de spier stimulerende pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. De Body Applicator helpt de vetverbranding op gang waardoor ook lokale vetophopingen aangepakt kunnen worden evenals cellulite. Het bindweefsel wordt gestimuleerd om collageen aan te maken. Doorgaans kun je uitgaan van een behandelkuur van

8 behandelingen. Na de behandelkuur adviseren we om de 2-3 maanden het resultaat bij de houden.

We hopen je zo iets meer inzicht te hebben gegeven in de beschikbare behandelingen. Laat je adviseren door onze specialistes en afhankelijk van de indicatie, jouw wensen en het budget vinden we samen het beste behandelplan om aan jouw bikini body te werken.

Let wel; welke behandeling je ook kiest zorg voor een gezonde levensstijl en voldoende beweging. Daarnaast adviseren we het gebruik van supplementen om de huid van binnenuit te versterken en hebben we speciale producten voor thuis die het resultaat helpen te optimaliseren zoals cupping setjes, Lavisage Detox producten, hormoonconsult en ondersteunende supplementen
 
Meer weten? Plan dan een vrijblijvend consult in!
 
Liefs Kitty

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment