Jonge en egale huid zonder operatie

Je huid wordt toch wat minder strak naarmate je ouder wordt.

En dat is nou juist wat wij vrouwen niet willen. Deze behandeling maakt je huid mooier zonder dat je eruitziet als een strakke barbiepop, het resultaat is natuurlijk. Je blijft gewoon jezelf! En dat is uiteindelijk wat we willen, nietwaar?

Benieuwd hoe dat kan?

Wij bieden een veilige behandeling, met de populaire Pollogen Legend, waardoor je huid meteen een aantal jaren jonger wordt. Dat allemaal zonder snijden, spuiten, of je huid te beschadigen en geen hersteltijd. Deze behandeling werkt d.m.v. hoog radiologische golven en behandeld de diepere huidlaag. Radiologische golven verstrakken het bestaande collageen en stimuleren de aanmaak van nieuw collageen, zodat de bovenste huidlagen meer opgevuld en gladder worden.

De behandeling is het meest geschikt voor het behandelen van:

  • Verslapte kaaklijn
  • Verslapte oogleden
  • Frons rimpel
  • Diepere neus-lippenplooi
  • Littekens, grove porie structuur
  • Verslapte hals
  • Rimpelig decollet√©
  • Lijntjes rond de ogen en lippen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn 6 behandelingen nodig, iedere week een behandeling.

Wanneer zie ik resultaat van de behandeling?

Omdat het de aanmaak van collageen stimuleert en dat haar tijd nodig heeft, zie je het resultaat het beste ongeveer drie tot vier maanden na de behandeling. Je zult merken dat de structuur van je huid aanmerkelijk verbetert en dat je huid gladder en strakker is. Maar ook snel na de behandeling zul je al verbetering van je huid waarnemen, het proces van collageen aanmaak begint namelijk al direct na de behandeling.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

In ons instituut voor natuurlijke schoonheid, gezond leven, en verantwoorde voeding,

begeleiden onze specialisten ook jou naar de mooiste versie van jezelf. De resultaten zijn zo verbluffend dat zelfs onze klanten er graag over vertellen

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Let wel, om goed te kunnen beoordelen of wij ook jou met succes kunnen helpen, plannen we altijd eerst een kennismakingsconsult.

Liefs, team Trends&Lifestyle

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment