Op een natuurlijke manier mooier en gezonder ouder worden, dat is onze missie.

We krijgen dan ook vaak de vraag; ‘Welke behandeling werkt het beste tegen huidveroudering?’.

Nouja, met al onze behandelingen behalen we hele mooie resultaten. Het belangrijkste is dat je de juiste combinatie maakt van producten die je dagelijks thuis gebruikt, een optimaal behandelplan in de kliniek, een gezonde levensstijl en het gebruik van supplementen. Huidveroudering is voor 20% genetisch bepaald, de overige 80% heb je dus zelf in de hand! Huidveroudering komt onder andere door invloeden van buitenaf, het milieu, roken, drinken en bewegen. Het beste kun je op jongere leeftijd (25-28 jaar) al beginnen met natuurlijke huidverjonging. Voorkomen is immers beter dan genezen. Naarmate je ouder wordt veranderd de huid, collageen en elastine nemen af waardoor je huidverslapping zichtbaar wordt. Iedere huid is uniek, het is dus belangrijk om een behandelplan te hebben, afgestemd op jouw huid.

 

We kijken naar jouw huidconditie

Door middel van een huidscan kijken we naar jouw huidconditie op dit moment. Er worden foto’s gemaakt van de huid en zo kunnen we de resultaten van de behandelingen ook inzichtelijk maken. Een behandelplan wordt opgesteld en er wordt gekeken wat het beste past bij de huid, om zo de mooiste resultaten te behalen. Maandelijkse behandelingen met !QMS Medicosmetics in combinatie met bijvoorbeeld de Ultralift waarbij middels biostimulatie en ultrasound de contouren van de huid worden gelift. Met een strakke en stralende huid als resultaat.  De meeste behandelingen worden gestart in kuurvorm, je komt dan wekelijks voor de behandeling waarna je de onderhoudsbehandeling 1 keer per maand plant.

 

Welke gezichts- en lichaamsbehandelingen

Gekeken naar jouw huidconditie kunnen wij bepalen in welke lagen van de huid we willen werken. Om in de diepere huidlagen te werken hebben wij behandelingen gecombineerd met de meest innovatieve apparatuur. Met ons nieuwe paradepaardje, de Pollogen Legend, hanteren we 3 behandelmethodes in een.

Met de VoluDerm reduceren we de tekenen van huidveroudering en verjongt de huid. Zeer fijne micronaaldjes i.c.m. radiofrequentie wordt van binnenuit de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Een filler effect van binnenuit, maar dan op een natuurlijke wijze!

 

Onze TriFractional behandeling werkt perfect op een grove huidstructuur en pigmentatie. De energie (warmte) maakt een oppervlakkige, veilige en effectieve micro verwonding in de huid, waarbij de aanmaak van collageen intensief wordt gestimuleerd om een gladde, egale en stralende huid te creëren.

 

Met de TriLipo werken we gelijktijdig op de dermis, hypodermis (vet) en spieren om vetvermindering, lymfedrainage, huidversteviging, cellulite vermindering en rimpelreductie mogelijk te maken. Het kan dus voor gezicht en lichaam! Onderhuids vetweefsel wordt verhit waardoor het opgeslagen vet wordt vrijgegeven. Het vrij geven van vet wordt versneld door gelijktijdige interne en externe druk op het vetweefsel toe te passen. Door middel van lymfedrainagetechnieken wordt het vet afgevoerd. Collagene vezels worden verhit waardoor deze samentrekken, het directe resultaat is een strakkere en gladdere huid. Fibroblasten worden gestimuleerd om collageen aan te maken en de huid op lange termijn te verstevigen.

 

Haarbehandeling

Wanneer je merkt dat je haar uitvalt, dunner of doffer wordt kan je daar onzeker van worden. Haaruitval wordt meestal veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans in het haarzakje, een tekort aan bouwstoffen of een verminderde bloedcirculatie in de hoofdhuid. Mesotherapie zorgt door middel van pijnloze injecties dat deze bouwstoffen aangevuld worden en de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Zo komt de natuurlijke haargroei op gang waardoor jij weer die gewenste volle haardos krijgt!

 

Thuisgebruik van producten

Naast behandelingen in de salon is het belangrijk om ook thuis de producten te gebruiken. Laat je adviseren door onze specialisten om te kijken welke producten bij jouw huid passen en met welke producten je ook echt resultaat ervaart. Het gebruik van ‘verkeerde’ producten kan leiden tot huidirritaties of zelfs een verslechterde huidconditie en rimpels!

 

Voeding en beweging

Ik geloof dat een gezond lichaam bijdraagt aan een stralende huid. Wij staan daarom ook bekend om onze totaalvisie, natuurlijke schoonheid wordt gecombineerd met gezond leven en een verantwoord voedingspatroon. Echte schoonheid komt tenslotte van binnenuit.

Als detox/voedingscoach, hormoontherapeute kan ik jou begeleiden naar een gezonde leefstijl, een mooie een stralende huid, je hormoonhuishouding in balans brengenen, je fit, slank en vrolijk voelen.

 

Ben jij ook nieuwsgierig en wil je meer weten? Ik vind het erg leuk je te ontmoeten en samen het mooiste resultaat te behalen. Je bent van harte welkom voor een huidscan en kennismakingbehandeling, zodat ook jij de mooiste versie van jezelf wordt! Plan hier een Kennismakingsbehandeling

 

Liefs, Kitty

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment